Vesiputkien pinnoitus

Vanhan putkiston sisälle luodaan kokonaan uusi putki

Putkisaneerauksessa pinnoitusmenetelmällä vanhat käyttövesiputket puhdistetaan ja pinnoitetaan nopeasti, puhtaasti ja kestävästi. Menetelmällä vanhan putkiston sisälle luodaan kokonaan uusi putki, asumista mahdollisimman vähän häiriten.

Pinnoitusmenetelmä on nopea ja kustannustehokas vaihtoehto perinteiselle käyttövesiputkiston remontille. Se tarjoaa luotettavan lopputuloksen vuosikymmeniksi – asukkaan ja taloyhtiön kannalta helposti ja turvallisesti. Olemassa olevan putkiston hyödyntävä saneerausmenetelmä ei vaadi raskaita purkutöitä, joten ympäristöä kuormittavaa jätettä ei synny. Kerrostalokohteessa työhön kuluu vain 2–4 työpäivää asuntoa kohti.

Pinnoituksen hyödytKysymyksiä ja vastauksiaTutkitusti turvallista

Saneerausmenetelmä

1. Putkiston kuivaaminen

Pinnoitettava putkisto kuivataan lämpimällä paineilmalla. Putkiston sisällä olevat likakerrostumat kuivuvat ja putki voidaan puhdistaa.

Suomen Tulovesi putkisaneerauksessa rakennuksen olemassa olevat käyttövesiputkistot puhdistetaan nopeasti, puhtaasti ja kestävästi.

2. Putkiston puhdistaminen

Puhdistusmenetelmä muistuttaa hiekkapuhallusta. Puhdistuksessa irtoava lika johdetaan säiliöön talon ulkopuolelle. Puhdistustulos varmistetaan kuvaamalla.

Puhdistusvaiheessa putken läpi puhalletaan/imetään luonnon puhallushiekkaa. Menetelmä ei edellytä rakenteiden rikkomista joten ympäristöä kuormittavaa jätettä ei synny.

3. Putkiston pinnoittaminen

Putkiston sisäpuoli pinnoitetaan juomavesikäyttöön kehitetyllä ja hyväksytyllä materiaalilla. Lopputulos varmistetaan kuvaamalla ja juomavesi-analyysillä.

Pinnoitusmenetelmää voidaan käyttää kaikissa vesiputkissa, putken iästä tai kunnosta riippumatta. Pinnoitemateriaali täyttää tutkitusti korkeimmat terveydelliset vaatimukset.

Kysy lisää asiantuntijaltamme: 0400 518 012

  • Alansa markkinajohtaja palveluksessasi
  • Menetelmän laatusertifikaatti
  • Luotettava lopputulos vuosikymmeniksi