Hyödyt

Luotettava lopputulos vuosikymmeniksi

Vertaa vaihtoehtoja, huomaat eron. Pinnoitusmenetelmä merkitsee selkeitä etuja yhtiölle ja asukkaille. Se on nopea ja kustannustehokas vaihtoehto perinteiselle putkiremontille.

Turvallinen

Pinnoitemateriaali on kehitetty ja hyväksytty juomavesikäyttöön. Materiaali täyttää korkeimmat terveydelliset vaatimukset ja kriteerit. Pinnoituksen jälkeen tehdään vielä juomavesianalyysi.


Nopea

Pinnoitusmenetelmä ei vaadi raskaita purkutöitä eikä uusien putkien asennuksia. Siksi esimerkiksi kerrostalokohteissa työhön kuluu aikaa huoneistoa kohti 2-4 työpäivää.


Edullinen

Käyttövesiputkien pinnoitus on edullinen ja kustannustehokas vaihtoehto remontille, jossa vanhat putkistot korvataan kokonaan uusilla.


Takuuvarma

Annamme työllemme saman takuun kuin perinteisessä putkiremontissa.


Kestävä

Pinnoituksessa olemassa oleva putki puhdistetaan ja pinnoitetaan. Lopputulos estää sisäpuolisen korroosion ja likakerrostumien muodostumisen.


Laadukas

Pinnoitustyön jokainen työvaihe kontrolloidaan tarkasti. Asiakkaamme saavat asuntokohtaiset työ- ja tarvikeselitteet, painekoeraportit linjoittain jne. Pinnoitustyön jälkeen otetaan vielä juomavesianalyysi.


Vaivaton asukkaalle

Asukkaat voivat asua kotonaan koko pinnoitustyön ajan. Pöly- ja meluhaitat jäävät minimiin koska vanhoja putkia ei korvata uusilla eikä rakenteita tarvitse normaalisti rikkoa.


Ympäristöystävällinen

Saneeraustyön aikana vanhoja putkistoja ei tarvitse purkaa eikä korvata uusilla. Rakenteita ei jouduta rikkomaan, joten ympäristöä kuormittavaa jätettä ei synny.

Putkien puhdistusvaiheessa käytetään ainoastaan luonnonmukaista hienorakeista puhallushiekkaa.


Kysy lisää asiantuntijaltamme: 0400 518 012

  • Alansa markkinajohtaja palveluksessasi
  • Menetelmän laatusertifikaatti
  • Luotettava lopputulos vuosikymmeniksi